نوروفیدبک ILF چیست؟

نوروفیدبک ILF یکی از انواع نوروفیدبک است. نوروفیدبک به درمانی گفته می‌شود که مغز را با بازخوردهای صوتی و تصویری تمرین می‌دهد تا اختلالات مغزی درمان شوند. این روش با بازخوردهای صوتی و تصویری نسبت به امواج مغزی فرد، مغز را تمرین می‌دهد. نوروفیدبک یکی از روش های بایوفیدبک است، بیوفیدبک نیز به طور کلی به درمان‌هایی گفته می‌شود که با بازخورد دادن به بیوسیگنال های بدن درمان اتفاق می‌افتد.

بیشتر بدانیم: بیوسینگال چیست؟

نوروفیدبک انواع مختلفی دارد، چه از نظر روش کار، تجهیزات و نرم افزارها. اگر با نوروفیدبک آشنایی ندارید، توصیه می‌شود ابتدا مطالب زیر را مطالعه کنید؛

نوروفیدبک چیست؟

لورتا نوروفیدبک چیست؟

انواع نوروفیدبک چیست؟

انواع دستگاه‌های نوروفیدبک کدام اند؟

نوروفیدبک ILF چیست؟

نوروفیدبک ILF یا Infra-Low Frequency Neurofeedback، نوعی از نوروفیدبک است که بر امواج فرکانس پایین مغز متمرکز است. بازه فرکانس‌هایی که این روش با آن کار می‌کند کمتر از 5 هرتز است.

امواج با فرکانس پایین نیز همانند امواج با فرکانس بالا مهم اند و با تغییر هر کدام، می‌توان بر دیگری اثر گذاشت و عملکرد مغز را تغییر داد.

بلند بودن طول موج امواج با فرکانس پایین، تشخیص و اندازه گیری آن‌ها را با مشکل مواجه می‌کند و تحقیقات انجام شده بر روی این دسته از امواج، کمتر از امواج با فرکانس های بالا بوده است. این احتمال می‌رود که این امواج وظیفه زمانبندی و عملکرد شبکه‌ نورون‌های مغز را دارند.

شما می توانید نوروفیدبک ILF را به عنوان جابجایی کف اقیانوس در نظر بگیرید. یک تغییر کوچک در بستر دریا می تواند تاثیر زیادی بر سطح داشته باشد.

نوروفیدبک ILF شامل دو رویکرد است؛ نوروفیدبک ILF و PEMF.

مشکل اصلی نوروفیدبک ILF خود بازخورد است. فرکانس 0.1HZ به معنای یک موج در هر 10 ثانیه است. هر چه موج کندتر باشد، وضوح کمتر و بازخورد کندتر و با خطای بیشتر همراه است.

نوروفیدبک ILF در مشهد
نوروفیدبک ILF در مشهد

میزان اثر بخشی نوروفیدبک ILF چقدر است؟

درباره میزان اثر بخشی نوروفیدبک ILF کمی اغراق شده است و این روش بر روی همه علائم و اختلالات جوابگو نیست و نمی‌توان آن را جایگزینی برای نوروفیدبک معمولی معرفی کرد، بلکه این روش مکمل نوروفیدبک معمولی یا کلاسیک و یا به طور کلی دیگر روش‌های درمانی است.

به عنوان مثال، در بحث توجه و تمرکز باید روی موج بتا کارکرد که فرکانس آن از 22 هرتز به بالا است و نوروفیدبک ILF آن بازه را پوشش نمی‌دهد. اما می تواند برای درمان اختلالات خواب موثر باشد.

بیشتر بدانیم: هر آنچه باید درباره خواب بدانیم

مثال دیگر نیز مربوط به درمان افسردگی است، که خب استفاده از rTMS بسیار اثر بخشی بالایی دارد و سرعت درمان هم بالاتر است.

بیشتر بدانیم: درمان افسردگی با تحریک مغناطیسی مغز rTMS

مرکز اعصاب و روان نوین با ارائه خدمات

در خدمت شما عزیزان است. برای مطالعه بیشتر روی هرکدام کلیک کنید وهمچنین به صفحه سوالات متداول مراجعه بفرمایید از طریق فرم تماس اقدام کنید و یا با شماره تلفن های مرکز تماس حاصل فرمایید.

۰۵۱-۳۸۴۴۳۸۹۳

۰۹۱۵۹۱۶۶۷۰۳

نظر خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد *

درباره نویسنده

about

من یک دانشمند تحقیقاتی هستم و عاشق نوشتن

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه